Rólunk

Gőz Dorottya

Chehadé Abdel Rahim

Fontosnak tartjuk, hogy végigkísérjük a projekteket az első gondolattól az utolsó ecsetvonásig.

Hiszünk abban, hogy minden helyszínre, minden megrendelőnek, minden éghajlaton más és más épület való. A tervezés előtt begyűjtjük az összes felmerülő szempontot, igényt, adottságot, hogy olyan helyet teremthessünk, ahol mindez megvalósul.

Nálunk minden projekt más, nincsenek kész megoldásaink. Ha ránk bízod a tervezést, ígérjük, hogy egyedi, rád szabott, praktikus, esztétikus tereket, épületet álmodunk meg neked.

Az építészet nagyon összetett. Részben egy szolgálat, ezért kerüljük az öncélú, nem őszinte, felesleges design megoldásokat. Nem a saját pénztárcánkból gazdálkodunk, ezért fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésre álló keretből minden igényre választ adjunk.

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, a fenntarthatóságot, a 21. század klímavédelmi kihívásait, ezért az épületeink „zöldek”, jól szigeteltek, korszerű energiaellátással működnek, foglalkozunk a napvédelemmel, tájolással, megújuló energiákkal, stb.

Hiszünk abban, hogy mindannyian felelősséggel tartozunk a jövő generáció felé nem csak az épített környezetünk fenntarthatóságával, hanem esztétikusságával kapcsolatban is, fontosnak tartjuk, hogy ebben is példát mutassunk gyermekeinknek és formáljuk széppé, élhetővé, fenntarthatóvá a világot körülöttük.